Keukens en Kasten op maat

Almaco Keuken op maat in Tienen

Keukens en Kasten op maat

Op zoek naar een nieuwe keuken, interieur of dressing? Ontdek waar wij verder gaan dan anderen!

Welkom bij Almaco Interieur, uw vakman voor kasten op maat en totaalrenovaties! Almaco is een familie bedrijf, waar een persoonlijke aanpak centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van keukens en interieurs, badkamer renovatie, dressings en kasten op maat; maar ook praktijkinrichting, burearuimtes enz. Daarnaast specialiseren wij ons ook in totaalprojecten en begleiding bij totaalrenovatie, van A tot Z.

Ons team bestaat uit Sofie Bruyneel, interieur architect en centraal aanspreekpunt tijdens het project. Joris Cornelis, zaakvoerder en productieverantwoordelijke; produceert maar tekent ook uw project technisch uit, zodat deze digitaal naar de machines gestuurd kunnen worden. Voor onze grotere totaalprojecten werken wij samen met vaste onderaannemers, waar wij al jaren op kunnen vertrouwen.

Keukens en kasten op maat


“Het is onze missie absoluut top-maatwerk aan te leveren, niet enkel op maat van de ruimte, maar vooral op maat van de klant met zijn verhaal en zijn persoonlijkheid. door tijd te nemen om in gesprek te gaan en te luisteren; door geen beperkingen te zien, maar mogelijkheden en oplossingen; door verder te gaan daar waar anderen opgeven. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, dressing of berging, bij ons bent u aan het juiste adres!

Slaapkamerkast op maat
Almaco badkamer renovatie Leuven

Renoveren zonder zorgen

Van ontwerp tot realisatie, alles gebeurt bij ons door onze eigen vakmensen, in ons eigen atelier in België geproduceerd. Onze ervaren interieur architecte Sofie en zaakvoerder Joris zorgen voor een vlekkeloze opvolging, Zo kan u de totaalrenovatie van bv. een zolderinrichting of keukenrenovatie aan ons zorgenloos overlaten. Wij werken van A tot Z. Ontdek hier onze recent gereailseerde projecten.


Gespecialiseerd in het maken van keukens en interieur maatkasten

Almaco is meer dan 30 jaar gepassioneerd producent van alle soorten kasten op maat. Daarbij hebben wij expertise gecrëerd in een breed gamma aan afwerkingsmogelijkheden. Zo beschikken wij over een eigen spuitcabine om meubels te lakken, en zijn wij erkend verwerker van HiMacs & Avonite solid surface materialen. Denk daarbij aan op maat gemaakte wastafels en douchewanden in naadloos verlijmde solid surface panelen, waardoor het badkamer meubel als één geheel over komt.

Onze meubelmakers zijn bovendien ook vakmensen in de verwerking van massief hout, zo bent u bij ons aan het juiste adres voor kasten onder een trap, waarbij massieve eiken traptreden bovenop uitschuifbare kasten geplaatst kunnen worden om zo een uiterst praktische opbergruimte te creëren.

Daarnaast beschikken wij over een nagenoeg oneindig pallet aan mogelijke kleuren & oplossingen voor uw inbouwkasten. Denk bij voorbeeld aan uitschuifbare schoenenrekken of TaOr juwelenhouders voor uw garderobekast.

Keukenrenovatie in Leuven

We zijn nog altijd zeer tevreden met al het maatwerk dat jullie geleverd hebben! Daarnaast ook de manier waarop jullie altijd met weinig poespas of “lawaai” kwamen aanzetten en helemaal in eigen tempo aan het werk waren. Nog altijd willen we daar onze complimenten voor maken, al het houtwerk is nog PERFECT en naar onze volle tevredenheid!

Hans & Heilena

Neem contact op

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

“Lees er op de homepage van deze website hun missie en troeven eens op na. “Echt maatwerk aanbieden zonder beperkingen, verder gaan daar waar anderen opgeven” lees je in hun missie. Als trotse eigenaar van deze badkamer kan ik bevestigen dat ze in dit renovatieproject ieder woord in hun missie en troeven hebben waargemaakt.  ”
– Kris C.

Almaco Hand made in belgium logo

Handmade in belguim

Almaco is trotse bezitter van het hand made in Belguim logo, jaarlijks uitegreikt door Unizo. Naast ons modern machinepark is er bij ons uitgebreide kennis in het verwerkn van massief hout & ambachtelijke technieken. Zo zijn er maandelijks workshops houtdraaien en houtsnijden in ons atelier te Barvaux s/O.

Almaco lid van bouwunie logo

Almaco is lid van Bouwunie

Als lid van bouwunie bent u zeker van een professionele aanpak door Almaco; geregeld worden wij op de hoogte gebracht van nieuwe regelgeving en technieken in de bouwsector.

Contact gegevens

BTW/TVA BE 0438 657 160