Een dressingkast op maat

Open dressingkast met LED

blog

Overzicht en opbergruimte creëren door een dressingkast op maat

Joris laat je kennismaken met de voordelen van een dressingkast op maat, en legt je in deze blog uit wat de verschillende mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.


Heb je vragen over deze blogpagina; je kan onderaan reageren op dit artikel of ons contacteren via de contact pagina.

Waarom kiezen voor een dressing op maat?

– Creëer extra opbergruimte; op jou garderobe afgestemd
– Bewaar overzicht
– Vergroot je gebruiksgemak en dus ook je levenskwaliteit

pasfoto van Joris Cornelis

Cornelis Joris
zaakvoerd Almaco Interieur

Ik ben zaakvoerder van Almaco, een bedrijf dat nu meer dan 30 jaar actief is in interieurinrichting. Geleerd van vader op zoon, zet ik samen met mijn team deze 2de generatie vol passie verder.

Extra opbergruimte creëren

Je staat er soms van versteld wat je in een beperkte ruimte allemaal kwijt kan met een dressingkast op maat. Verschillende systemen kunnen ervoor zorgen dat de beschikbare ruimte enorm vergroot wordt. Denk aan een neerhaalbare hangroede; voor een beperkt budget geeft dit een enorme toename aan gebruikscomfort en ruimte besparing. Of Laden met Orgalux lade indeling, zo blijft alles netjes op zijn plaats liggen wanneer u de laden open of sluit. Wanneer je een dressingkast op maat laat maken, wordt precies afgemeten hoeveel hangroede je voor jou garderobe nodig hebt.

Neerhaalbare hangroede

Doordat de Hangroede nu veel hoger in de kleerkast kan geplaatst worden, creëren we zo handige extra opbergruimte onder de hangroede. Eenvoudig te bedienen en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bewaar extra overzicht door een dressingkast op maat

Laden zijn een uitstekend hulpmiddel in het ordenen van kasten, zeker als ze voorzien zijn van de juiste lade indeling. Wij helpen je graag bij het indelen van jou dressingkast op maat; onze interieur architecte bekijkt samen met jou wat waar het beste kan geplaatst worden, en stemt het ontwerp daar dan ook op af. Of wat dacht je van een dassenhouder, schoenrekken of verlichting in de kast? Zo kan je bij kasten met een donkere binnenkant nog steeds alles makkelijk terug vinden.

De lade indeling

Voorkomt dat alles rondslingert bij het openen en sluiten van de lade, en zorgt voor een overzichtelijke indeling van de lade. Desgewenst kan hier een indeling voor juwelen of horloges, dassen enz. toegevoegd worden. in het voorbeeld hier rechts hebben wij een handgemaakte massieve indeling in Italiaanse notelaar voorzien, of u kan kiezen voor een indeling van onze leverancier Orgalux & Ta’Or cubics

Recente realisaties

Inspiratie nodig? Bekijk hieronder enkele van onze recente realisaties. Zo kan u hier een dressing in hout/leder look bekijken met glazen rugwanden, of een dressing in massief Europees eiken hout met een verschuifbare eiken ladder om de bovenste kasten praktisch toegankelijk te maken. Ook een dressing in wit laminaat afwerking met vouwschuifdeurbeslag is hier te bekijken. Bekijk hier nog meer realisaties

Een dressingkast op maat met glazen rugwanden

Een slaapkamer met bad en dressingkast combineren? In dit project zijn de rugwanden van de dressing in glas voorzien. Zo heb je ook in de dressing onrechtstreeks nog natuurlijk licht.

Hand made in belguim logo

Hand Made in Belguim

Almaco is erkend door het Hand Made In Belguim logo van Unizo omwille van ons met de hand gespoten lakwerk, en ons aanbod massief hout waar meer dan 70% handwerk bij te pas komt. Bekijk hier onze HIB pagina

Geef een reactie

%d