Ons verhaal 2021-2022: ontdek de laatste trends in keukens, badkamers en maatwerk kasten

Ontdek hier enkele van onze mooiste projecten, gerealiseerd in het afgelopen jaar. Modern of klassiek, keukens, badkamers, wandkasten,… je kan het hier allemaal terug vinden! Al deze projecten zijn door onze interieur architecte Sofie ontworpen, wil je ook graag een vrijblijvend gesprek? Stuur ons hier een bericht en wij helpen jou graag verder!

Al deze projecten werden door ons ontworpen, maar ook door ons geproduceerd! Dit in ons atelier, waar wij over een modern machinepark beschikken. Zo is de groene keuken manueel gelakt in onze eigen spuitcabine. Hiervoor gebruiken wij steeds twee componenten lak van Hesse Lignal, de referentie in de markt. Meer weten over ons lakwerk? bekijk dan zeker deze blogpagina!

Verschillende van deze projecten zijn totaalprojecten, d.w.z. projecten waar wij de volledige coördinatie op ons nemen. Zo werken wij al jaren samen met vaste onderaannemers voor het sanitair, tegels enz. Met meer dan 30 jaar evaring in de bouw en een jong dynamisch team zorgen wij voor een betrouwbaar en innovatief concept.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: