Ontdek de voordelen van een échte keuken op maat!

Wanneer je kiest voor een keuken op maat, dan kies je voor een keuken waar alles is afgestemd op jou manier van koken en leven in jouw keuken. Er wordt rekening gehouden met de hoogte van het werkblad; 92cm of zelfs meer voor grote personen, 90cm voor standaardhoogte ‘s enz. Wij werken dus niet met catalogus keukens, bij ons is elke keuken uniek.

Wil je na het lezen van dit artikel graag een afspraak maken of een gratis offerte ontvangen, neem dan zeker contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Keukenrenovatie in Leuven

Modern, eigentijds of klassiek?

Of je nu kiest voor een moderne keuken in hoogglans lakwerk, Een eigentijdse keuken in laminaat, of een klassieke keuken met kader deuren, bij ons ben je aan het juiste adres!

Wat je ook kiest, innovatief zijn we zeker! Je ziet het niet meteen, maar op de afbeelding links is er tussen de oven en de open nis een grote inbouwkoelkast geplaatst. De 2 onderste laden zijn diepvriesladen. Bovenaan de koelkast is een horizontale Blum Aventos klepdeur geplaatst. Deze kunnen overigens indien gewenst ook elektrisch bediend worden.

Wil je graag meer informatie of een gratis offerte? Neem vrijblijvend contact op:

Keuken renovatie Leuven

Deze keuken op maat is voorzien van satijn mat gelakte deuren in een zwartgroene kleur. het werkblad is keramiek in de kleur Maazzi Marble XL Golden White lux, dikte 12mm, met een in onderbouw verlijmde spoelbak. Ook zijn er enkele massief Europees FSC eiken tabletten vernist in de afwerking doodmat voor een extra matte afwerking. Onderaan is er een warm-koud regelbare en dimbare led verlichting voorzien.

Onder de hangkast met mat zwart gelakte afwerking zijn 2 LED spotjes ingewerkt, er net naast is een vitrinekast geplaatst met glazen deurtjes op aluminium mat zwartgelakte kader. De laden zijn onderaan van een push to open systeem voorzien, maar dit systeem is uniek omdat ze gedempt zelfsluitend blijven. De laden bovenaan zijn voorzien van handgrepen in geborsteld goudkleurige afwerking, net als de kraan trouwens.

De vloer is hier ook vervangen, wat maakt dat het geheel met de wandtegels en de kleuren van het lakwerk perfect op elkaar afgestemd zijn.

Maatwerk?

écht maatwerk herken je aan het feit dat er geen catalogus aan te pas komt. Wij beschikken niet over een catalogus met kasten waaruit een keuken wordt samengesteld. Elke keuken is uniek, elke kast is uniek. Elke kast wordt voor elke project op maat getekend.

Zo kan je unieke accenten inwerken, zoals dit op maat gemaakt plantenbakje in Polurey geborsteld goudkleur laminaat.

Wil je graag meer informatie of een gratis offerte? Neem vrijblijvend contact op:

Moderne keuken in een gerenoveerde woning

Uniek aan deze keuken op maat in Tienen, is de deur naar de berging, naadloos verwerkt in de kastenwand. De materialen zijn voor een deel Italiaans Cleaf Reflex FB47 opgelijmd laminaat, gecombineerd met mat wit en accenten in Polurey 0100 or Brossé. Tablet is hier Keramiek met goudkleurige ader accenten. De bovenste laden zijn te openen met een op maat gemaakte goudkleurige holgreep. De onderste laden zijn voorzien van een push-to-open systeem met soft-close.

De kookplaat is hier voorzien van een ingebouwde Novy Panorama dampkap met koolstoffilter.

Kasten op maat

Alles is op maat, en dat geeft vrijheid in het ontwerp. De keukenkasten van dit project verbergen ook alle technieken in één grote kastenwand. Verwarmingsketel, elektriciteitskast, waterteller,… kan allemaal netjes weg gewerkt worden achter kastdeuren.

Moderne keuken op maat in Leuven

Deze keuken is voorzien van kastdeuren in ultra mat wit en zwart materiaal behandeld met Nano technologie. Daardoor is het veel minder gevoelig aan vlekken door aanraking (anti-fingerprint technologie) en makkelijker in onderhoud. Ook is het veel minder gevoelig aan krasjes in het oppervlak.

Het werkblad is een zwarte Fenix NTM en net als de fronten voorzien van Nano technologie. Er zijn wat eigenaardigheden aan deze keuken, die u in dit apart artikel kan terug vinden.

Een kast in een kast…

Hier is er een keuken geplaatst, waar achter de keuken een trap naar de boven verdieping geplaatst werd. De ruimte onder de trap is voorzien van uitschuifbare kasten die de volledige diepte van de trap benutten als voorraad kast. Bekijk hier een kort filmpje van dit systeem in ons het atelier

Keuken in Europees fineer, Landen

Deze keuken op maat heeft een indraai schuifdeur systeem, waardoor de koffiekast open kan blijven zonder draaideuren die de doorgang hinderen. Deze deuren worden immers in de kast weggeschoven.

De afwerking is Europees FSC eiken fineer, voorzien van een kleur behandeling tegen UV-verkleuring en een matte vernis. Het is moeilijk te zien op foto, maar het kookeiland is ook in Europees FSC eik fineer voorzien, maar dan wit gelakt. Hierdoor kan je de houtnerf door het lakwerk zien.

Het werkblad is Dekton met een in onderbouw verlijmde inox spoelbak. De verticale spatie tussen de kastdeuren is telkens een massief houten holgreep voor het openen van de deuren.

Ook totaalprojecten…

Deze keuken op maat in Oostende is een deel van een grote totaal renovatie. Het volledige appartement werd voorzien van nieuwe vloeren, badkamer, keuken, … Wil je meer weten over totaalprojecten, kijk dan zeker ook dit artikel eens na.

Keuken op maat in HPL laminaat

HPL-laminaat is een uitstekend materiaal voor de afwerking van een keuken. Er is een enorme keuze aan kleuren en oppervlakte afwerkingen, van Nano Anti-fingerprint technologie tot ingewerkte houtnerven. Benieuwd hoe groot de keuze wel niet is? Kijk gerust maar even de website van één van onze leveranciers na. Gelukkig hebben wij ervaren interieur architecte die u helpen in de juiste keuze.

Het werkblad is voorzien in Avonite Alaskan Stone Solid Surface materiaal. Solid Surface is een uitstekend materiaal voor werkbladen in keukens, en heeft als unieke eigenschap de nagenoeg naadloze verlijming, waardoor verschillende verlijmde stukken er als één geheel gaan uitzien. Almaco is erkend Solid Surface verwerker en heeft hiervoor opleidingen gevolgd. Wij bieden Avonite en HiMacs Solid Surface aan in ons gamma.

Kraan en spoelbak zijn hier ook in geborsteld goudkleur voorzien, net als de handgrepen. De kookplaat is ook hier een kookplaat met recirculatiekit en koolstoffilter van Siemens.

Wij gaan verder!

Voor deze keuken op maat in Leuven kregen wij de vraag of het eiland verplaatsbaar kan zijn. Hier werd er een massieve dragende constructie voorzien, geplaatst op zachte wielen die niet reageren met de gietvloer.

Moderne keuken in Leuven

De afwerking in deze keuken is en combinatie van Populier multiplex mat vernist en mat HPL-laminaat afwerking. De holgreep is eveneens in multiplex, met een werkblad uit de Hi-Macs Marmo collectie met in gefreesde ledverlichting.

Ook de nis kastjes in het eiland zijn voorzien van ledverlichting. Ook hier is de Miele kookplaat voorzien van een recirculatie kit met uitblaas in de plint onderaan.

Overtuigd van ons vakmansschap? Neem vandaag contact met ons op, onze interieur architecte komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Geef een reactie

%d