Totaalrenovatie en keuken in Leuven

Ontdek deze charmante totaalrenovatie en keuken, woonruimte en WC op het gelijkvloers van een charmante halfopen woning in de regio van Leuven. Keuken, woonruimte, inkomhal en WC zijn voorzien van nieuwe betegeling. Electriciteit en sanitair zijn vernieuwd, alsook het plafond in de keuken. Er is door ons een volledig nieuwe keuken ontworpen en geproduceerd. DeMeer lezen over “Totaalrenovatie en keuken in Leuven”

Keuken zwart/wit anti-fingerprint technologie

Keuken op maat in ultramat zwart en wit sirocco materiaal van het Belgische stylin’art De kasten op maat in deze keuken hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zo is zowel de gasbrander als de elektriciteit kast volledig van het zichtMeer lezen over “Keuken zwart/wit anti-fingerprint technologie”

Totaal inrichting appartement Leuven

Leuven, centrum Almaco nam hier de coördinatie van een volledige renovatie voor een appartment in Leuven op zich. De werken omvaten het aanpassen van electriciteit & saniatire leidingen, plaatsen vloeren, schilderwerken & behangwerken, maatwerk en tot slot het plaatsen van nieuwe ramen. De keuken is een combinatie van kleurrijke materialen, de oven werd mooi geïntegreerdMeer lezen over “Totaal inrichting appartement Leuven”

Inrichting slaapkamer, bureau, logeerkamer in Brussel

Deze inrichiting in een herenhuis in hartje Brussel is een combinatie van vernist fineer van de collectie Nordus, Autumn Larch, van de firma Decospan in Menen, en handgespoten wit/oranje satin lak van Hesse Lignal.

In de logeerkamer is een neerklapbaar bed voorzien tussen 2 boekenrekken. Het bed is eenvoudig geplaatst, een trek aan de handgreep en het bed komt meteen zacht tevoorschijn, de poten kantelen automatisch naar beneden. Enkel nog opmaken en klaar!

Zolder inrichting Antwerpen

Ambachtelijk geproduceerd maatwerk” Deze zolderinrichting in de provincie Antwerpen is volledig ingericht met een kastenwand voorzien van massieve eiken fronten, ambachtelijk geproduceerd. Ook de binnendeuren zijn in massieve eik vervaardigd. Het gebruikte hout is hier Europees Eikenhout, en net zoals alle andere houtsoorten bij ons, FSC gecontroleerd. De vloer is hier eveneens massieve eiken parket.Meer lezen over “Zolder inrichting Antwerpen”