Badkamer met naadloos verlijmd solid surface materiaal

detail wastafel op maat in hi-macs solid surface badkamer renovatie

Badkamer renovatie Leuven

Dit project omvatte de volledige afbraak en inrichting van een nieuwe badkamer. Na de afbraak zijn de sanitaire leidingen en de bedrading van de electriciteit aangepast. Vervolgens zijn er nieuwe wand tegels geplaatst, waarna de opmeting kon starten van de op maat te maken meubels in 12mm Hi-Macs solid surface.

De productie van Hi-Macs meubels vraagt een uiterst vakkundige verwerking. Het verlijmen van de verschillende onderdelen tot een naadloos resultaat is een proces waarbij precisie en stofvrije omgeving uiterst belangrijk zijn. Dankzij onze CNC gestuurde machines is dit geen probleem, en mits wij ook meubels lakken(waar dit ook van belang is)

s een stof vrije omgeving ook geen probleem. Joris volgde enkele jaren geleden een opleiding voor de verwerking van Hi-macs bij de firma Engels in Antwerpen.

Dit meubel is opgebouwd uit een aantal agstructuren in Multiplex, waar vervolgens de afzonderlijke delen opgelijmd werden. De afzonderlijke draagstructuren werden vervolgens bij de klant in elkaar gezet en naadloos verlijmd. Hi-Macs heeft immers een hoog gewicht, het meubel zou veel te zwaar worden om in één keer te plaatsen.

Deze klant heeft ons nadien nog een bedankbrief gestuurd, u kan deze hieronder nalezen.

Geef een reactie