Totaalrenovatie en keuken in Leuven

Ontdek deze charmante totaalrenovatie en keuken, woonruimte en WC op het gelijkvloers van een charmante halfopen woning in de regio van Leuven.

Keuken, woonruimte, inkomhal en WC zijn voorzien van nieuwe betegeling. Electriciteit en sanitair zijn vernieuwd, alsook het plafond in de keuken. Er is door ons een volledig nieuwe keuken ontworpen en geproduceerd.

De kasten zijn afgewerkt in mat groen satin lak van Hesse Lignal. Fronten zijn voorzien van een ingefreesde bossing, je kan deze naar wens wijzigen in vershillende vormen. De basis voor de gelakte fronten is speciaal vochtwerende MDF met een hoge densiteit, door & door. Dit betekend dat het materiaal over de volledigde dikte, op elk punt, dezelfde densiteit heeft. Dit voorkomt krom trekken van panelen. Meer weten over ons lakwerk? kijk dan zeker even naar deze blogpagina!

Wat met het beslag van deze keuken?

Grepen in geborsteld goudkleur van DuPont. Laden zijn zwarte Blum Legrabox laden met soft close systemen, greeploze laden zijn voorzien van het Blum Tip-On Blumotion systeem; drukken om te openen, maar nog steeds zacht gedempt en zelfsluitend. Kasten bovenaan zijn handig te openen met het Blum Aventos HK klepsysteem. Wil je de kasten electrisch openen en sluiten, rust ze dan uit met servodrive.

De spatwand is voorzien in groene wandtegeltjes, met massief eikenhouten tabletten, natuurhouteffect gekleurd en vervolgens hand gespoten vernist met twee componenten vernis in onze spuitcabine. De kleuring zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke kleur behoud en voorkomt vergeling ten gevolge van UV licht.

En het werkblad?

Deze keukenrenovatie is voorzien van een tablet en spatwand in Marble XL Olym Golden White lux keramiek materiaal, met een dikte van 12mm. Een keramisch tablet heeft als voordeel dat het een onderhoudsvriendelijk materiaal is, het is immers ondoordringbaar en vlekbestendig. Het materiaal heeft ook een vaste tekening.

Meer weten over totaalrenovaties en keuken?

Wil je graag meer informatie over onze totaalrenovaties? Laat hier vrijblijvend een bericht na, wij nemen spoedig contact met je op!

Geef een reactie