Praktijkinrichting op maat

praktijkinrichting op maat

Kom professioneel over met een praktijkinrichting op maat van uw vakgebied. Onze interieur architecte bekijkt samen met u wat u nodig heeft om uw praktijk optimaal in te richten. Wist u dat wij tevens gecertifieerd Himacs verwerker zijn? Dit is een Solid Surface materiaal, ontworpen voor zijn sterke hygiënische eigenschappen. Het vindt zijn oorsprong in de inrichting van ziekenhuizen, maar Solid Surface heeft in de loop der jaren ook zijn weg gevonden naar interieur inrichting en thuispraktijken. Hier kan u enkele voorbeelden terug vinden van recent uitgevoerde praktijk en groepspraktijk in Landen en Leuven.

Project uitgevoerd voor Tout?fait interieur in landen; een kleurrijke praktijk met opvouwbaar bureablad. Het bureablad kan verticaal geplaatst worden tegen de muur. Het logo is ook aan de onderzijde van de tafel aangebracht waardoor dit ook bij dichtgevouwde tafel zichtbaar blijft. De kasten zijn voorzien van een kleurrijke afwerking in Satin lakwerk.

Deze multidisciplinaire praktijkinrichting is een totaalproject, Almaco heeft hier alle wanden, plafonds, vloeren en kasten in Satin mat lakwerk voorzien. De wandkasten zijn voorzien van warm-koud dimbare led verlichting, de plafonds in de wachtruimte zijn Thermowood Ayous massief houten planken, die doorlopen in de carport vooraan de woning. De wastafels zijn op maat gemaakt in Hi-Macs Solid Surface materiaal.

Hieronder kan u nog de opbouw en realisatie van een op maat gemaakte ontvangstablie terug vinden voor een ziekenhuis in Brussel. Het betreft een ontvangstbalie in Egger laminaat.

Ook nood aan een nieuwe praktijk inrichting? Neem vandaag contact met ons op, onze interieur architecte komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: