Kris C.

Lees er op de homepage van deze website hun missie en troeven eens op na. “Echt maatwerk aanbieden zonder beperkingen, verder gaan daar waar anderen opgeven” lees je in hun missie. Als trotse eigenaar van deze badkamer kan ik bevestigen dat ze in dit renovatieproject ieder woord in hun missie en troeven hebben waargemaakt.

Vanaf de eerste ontmoeting wist projectleider Sofie Bruyneel zich positief te onderscheiden van de andere aannemers die we in de offerteperiode over de vloer kregen. Geduldig luisterend vormde ze zich een eerste beeld van de badkamer van onze dromen. Haar expertise als binnenhuisarchitecte hebben we als een absolute meerwaarde ervaren in de 3D-ontwerpfase die in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer verliep. Tijdens de werken keek ze nauwgezet toe op een kwaliteitsvolle uitvoering en zocht ze met woord en daad naar oplossingen bij onvoorziene zaken. Zo reed ze bijvoorbeeld meteen zelf van Leuven naar Hasselt en terug om een ontbrekend koppelstuk te gaan halen.

Zaakvoerder Ludo Cornelis en zoon Joris zijn naast meesterlijke houtbewerkers ook meesterlijke hi-macs bewerkers. Ze werkten tot op de millimeter precies, echt maatwerk dus. Daar deden we het voor!

Zaakvoerder Marijke Serrien handelde de administratieve en financiële zaken af. Ook dit verliep volledig zoals het beschreven stond in hun finale offerte zonder onaangename verrassingen bij de eindafrekening.

We stelden op alle vlakken zeer hoge eisen in de ontwerpfase van onze nieuwe badkamer. Waar de andere aannemers daarop afhaakten, had ik het gevoel dat zij als team zich daar nooit hebben door laten afschrikken, wellicht omdat ze op voorhand wisten dat ze over de nodige expertise en hoogtechnologische machines beschikten om die hoge eisen in de praktijk ook waar te maken. En liep er dan toch eens iets fout – mensen maken nu eenmaal fouten, zeker als de lat hoog wordt gelegd – dan werd daar open en eerlijk met ons over gecommuniceerd en constructief tot ieders tevredenheid naar oplossingen voor gezocht. Ik zou dan ook meteen opnieuw met hun in zee gaan. Ben je op zoek naar kwaliteitsvol maatwerk aan een eerlijke prijs, dan kan ik ze ten zeerste aanbevelen.

Kris C.

Opdrachtgever-eigenaar