Totaalprojecten

totaalrenovatie zolderinrichting
totaalrenovatie zolderinrichting
Maatwerk en projecten

Totaalrenovatie

Almaco is uw partner bij uistek voor de totaalrenovatie of totaalinrichting van uw project. Hiernaast staan enkele afbeeldingen van projecten waar wij écht alles onder handen hebben genomen. Het project hiernaast heeft nieuwe vloeren gekregen, is voorzien van nieuwe plafonds en muren, electriciteit en waterleidingen werden vernieuwd. Ook het dak en gevelbekleding zijn gerenoveerd.

Totaalrenovatie Leuven, vloerdetail
Totaalrenovatie Leuven, detail vloer en keuken
Totaalrenovatie Leuven, detail keuken

Almaco is een erkend bedrijf en lid van bouwunie. Daardoor kunnen wij rekenen op continue technische ondersteuning bij complexe projecten of onvoorziene omstandigheden. U als klant heeft ook het voordeel dat u uw totaalrenovatie aan een btw tarief van 6% kan laten uitvoeren, mits de woning 10 jaar oud is.

Almaco begeleid uw project van A tot Z; wij maken de planning en zorgen dat alle werken elkaar mooi opvolgen. U als klant heeft één aanspreekpunt, onze interieur architecte welke tevens uw projecteleider is.

Almaco is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor totaalprojecten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek.

Totaalrenovatie: Zolderinrichting

Een concreet voorbeeld van een totaalproject is een zolderinrichting waar geen wandbekleding of isolatie aanwezig is. U kan de totaalrenovatie aan ons overlaten en de zolderinriching volledig laten isoleren door ons. Wij voorzien isolatie met dampfolie, electriciteit, eventuele waterleiding voor een extra badkamer, wandbekleding, kasten,… kortom het hele project.

Meer weten over zolderinrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek!

zolderinrichting: totaalproject isolatie en dampfolie plaatsing

Lid van bouwunie logo

Als lid van bouwunie bent u zeker van een professionele aanpak door Almaco; geregeld worden wij op de hoogte gebracht van nieuwe regelgeving en technieken in de bouwsector.

Eén opmerking over 'Totaalprojecten'

Geef een reactie

%d